Missha Signature Wrinkle Filler BB krém-No.21 vilagos b 44 g

Elérhetőség: Nincs készleten

11 300 Ft

Gyors Áttekintés

A ráncfeltöltő és a BB krém tökéletes ötvözete a sima, egyenletes, és ragyogó bőrért. Multifunkciós termék: ránc-, és pórusfeltöltő + BB krém + fényvédő + ránctalanító. Anti aging és erőteljes hidratáló hatású, miközben porcelán simaságú bőrképet ad.

Missha Signature Wrinkle Filler BB krém-No.21 vilagos b 44 g

Dupla kattintás a fenti képen a teljes mérethez

Kicsinyítés
Nagyítás

Tovább nézetek

Részletek

Missha wrinkle filler BB

 

Porcelán simaságú bőrt eredményez a két komponens összeolvadásával. A fehér rész kisimítja az egyenetlenségeket, feltölti a ráncokat és a pórusokat, míg a bézs színű rész maga a BB krém, kiegyenlíti a bőrtónust.


Értékes lipideket tartalmaz, melyek segítenek megőrizni a bőr nedvességét, fenntartják a komfortérzetét és védik a káros környezeti behatásoktól.

Látható, és érezhető hatása van.
Missha wrinkle filler BB

 

 

 Főbb összetevők:

Feltöltő rész:

- Syn-Ake: Peptid, a ráncmegelőzésben fontos szerepe van már fiatalabb korban is.
- Decorinyl: a Nemzetközi Kozmetikai Szövetség által elismert új összetevő. A Decorinnal megegyező tulajdonságú peptid. Elősegíti a bőr tömörségének és rugalmasságának megőrzését.
- Neuropeptide: új peptid-komplex, mely érintett a sejtek aktiválásában. 
- Hydra plumper: bőrbarát hialuronsav, ránctalanító és hidratatáló hatású

BB krém rész: 
- HYALUROSMOOTH LS 8998: Szabadalmaztatott összetevő: Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide (szabadalmi szám: No. EP 0742007 B1(DE,FR,GB,IT,ES)), európai szabadalom, hialuronsav származék, hidratáló és ránctalanító hatású
- Multivita Ceramide: retinol, ceramide 3, linolénsav, tocopherol komplex, ránctalanító, antioxidáns és hidratáló hatású
- Csipkebogyó kivonat: flavonoidot és tannint tartalmaz, nyugtató, hidratáló és antioxidáns hatású
- Gyógynövény komplex: 12 féle gyógynövény kivonatot tartalmaz, eukaliptusz, borsmenta és teafa kivonattal, nyugtató és antioxidáns hatású

Egyéb összetevők: 
1) Radical Sponge - 1996-ban kémiai Nobel díjas antioxidáns összetevő 
2) SLLS (Skin Lipid - Bőr lipid: bőrazonos ceramid, koleszterin és zsírsav elegye, erősíti a bőr természetes védekezőképességét, és fenntartja a bőr nedvesség egyensúlyát. 
3) Válogatott növényi összetevők hidratáló és antioxidáns tulajdonságokkal: Multi Fruit Complex, Oriental Flower Complex, Sweet Alpine Complex, Je-Ju Flower Complex, Berry Complex, Collagen Water

Színválasztás:
No.21 - világos rózsaszín-bézs
No.23 - natur srágás-bézs

Használata: A kézhátra nyomd ki a megfelelő mennyiséget, majd elegyítsd a két komponenst. Miután teljesen egynemű krémet kaptál, egyenletesen vidd fel az arcodra. 

Száraz és/vagy érett bőrre ajánlott elsősorban.

Kiszerelés: 44g

Termék Címkék

Használjon szóközt a címkék elválasztásához. Használjon egyes idézőjeleket(') a kifejezésekhez.